11. maj 2020 – Prijava v spletne učilnice le še z AAI dostopom

S torkom (12. maj) bomo (za učence od 4. do 9. razreda) prešli na zaprto obliko spletnih učilnic. To pomeni, da v svoje spletne učilnice lahko vstopajo le učenci, ki so jih učitelji vključili v svoje spletne učilnice in to le s svojim veljavnim AAI dostopom. V ta namen smo pred kratkim vsem učencem poslali AAI dostopne podatke.

Če ne morete vstopiti v katero od spletnih učilnic, za katero ste prepričani, da bi morali dostopati, pišite dotičnemu učitelju – izvajalcu (seznam e-poštnih naslovov).

Vso ostalo delo ostaja nespremenjeno.

Če imate težave z AAI vpisom, imate spodaj še vedno navodila in pomoč.

 

14. april 2020 – Prvi vpis v spletne učilnice

V teh dneh (14. april 2020) ste učenci po pošti prejeli uporabniška imena in gesla za vaš AAI dostop. Spletne učilnice bomo zaprli takrat, ko bo večina učencev uspešno vpisana v njih. O tem vas bomo obvestili na teh straneh.

 

Za zdaj imate le eno nalogo. Prvič se vpišite v naše spletne učilnice. Preverite vaše dostopne podatke tudi tisti, ki ste se že kdaj vpisali.

1. Povezave do njih najdete kot vedno na spletni strani šole.

 

2. Prijavite se v desnem zgornjem kotu.

 

3. Pripravite si vaše podatke z uporabniškim imenom in geslom za AAI, ki ste ga prejeli po pošti.

 

4. Vpišite vaše AAI uporabniško ime in geslo. Pazite na velike in male črke, števila. Pomagajte si s črkovanim geslom, ki ga najdete na koncu lista, ki ste ga dobili.

 

5. Potrdite podatke, ki bodo posredovani.

 

6. Če želite preglejte informacije o Pregledni plošči ali izberite Konec ogleda.

 

7. Če vidite spodnje okno, ste se uspešno vpisali v šolske spletne učilnice. Seveda mora v zelenem okvirčku pisati vaše ime. S tem je vaša naloga s prvim vpisom v spletne učilnice opravljena! V naslednjih dneh vas bomo učitelji vključili v ustrezne spletne učilnice in nato (po predhodnem obvestilu) učilnice zapri za druge obiskovalce.

 

 

Obvestiti te želim ... Email this to someonePrint this page